Завантаження ...

Через загрозу обстрілів сумські дитсадки продовжать працювати дистанційно до кінця серпня

Через загрозу обстрілів сумські дитсадки продовжать працювати дистанційно до кінця серпня фото

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сумської міської територіальної громади ухвалила рішення продовжити дистанційний формат роботи дошкільних закладів до 30 серпня.

Таке рішення було прийнято з огляду на погіршення безпекової ситуації в регіоні та можливість провокацій з боку російських окупантів під час державних свят.

Незважаючи на дистанційний формат, дошкільні заклади продовжували працювати в режимі чергових груп для дітей, чиї батьки не мали змоги забезпечити догляд за ними вдома. При цьому, за словами начальника управління освіти і науки Нелі Вербицької, жодних скарг від батьків на організацію освітнього процесу не надходило.

Виконуючий обов’язки міського голови Станіслав Поляков підкреслив важливість безпеки дітей та зазначив, що дистанційний формат роботи дошкільних закладів дозволить убезпечити вихованців та педагогів у разі можливих обстрілів.

Освітянам було доручено забезпечити належну організацію роботи чергових груп та забезпечити всі необхідні умови для перебування дітей у закладах.

Таким чином, рішення про продовження дистанційного формату роботи дошкільних закладів є вимушеним заходом, спрямованим на збереження життя та здоров’я дітей, повідомили в мерії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: